Activități

Pe lângă numeroasele facilități oferite de pensiunea Bucin, vom profita din plin de locația noastră pentru a vă oferi experiențe de neuitat. Vă încurajăm să petreceți cât mai mult timp în aer liber. Drumeții și plimbări cu bicicleta pe frumoasele trasee montane, experiența culesului de ciuperci sau fructe de pădure, tour safari pe dealurile împădurite, zbor cu balonul cu aer cald, airsoft în pădure, petreceri medievale, teambuildinguri sau chiar o plimbare cu snowmobil-ul sunt doar câteva dintre aventurile care vă așteaptă.

Wellness în Pasul Bucin!

Butoiul cu apă încălzită, vă stă la dispozitie, indiferent că doriți să-l încercați iarna înconjurat de zăpadă sau vara la umbra brazilor. Numit si jacuzzi-ul secuiesc, are diametrul de 2m, adancime de 1.2 m, volum de 3500l apă, unde se pot relaxa 6-8 persoane.
Pregătirea ciubărului(supape de scurgere, curățare, sterilizare, încălzire, umplere), în funcție de sezon, durează 24-48 ore. Din acest motiv vă rugăm să ne specificați intenția de folosire în momentul rezervării sau cel târziu cu 48 de ore înainte.
Pachetul minim este de 600 lei/2 zile consecutive, iar pentru fiecare zi suplimentară costul este de 100 lei/zi.

safari-tours

Safari Tours

O experiență unică și de neuitat, unde îți pierzi echilibrul fiind purtat pe trasee montane, pe drumuri forestiere în camioane militare oldtimer. Mai multe detalii pe https://www.facebook.com/safaritours.ro/

airsoft

Airsoft

Te vei distra cu siguranță la acest joc. Airsoftul este un sport în care participanții sunt împărțiți în echipe și trag cu bile din plastic pentru a elimina adversarii. Jocul se bazează pe fair play și variază în funcție de regulile jocului.

Balon cu aer cald

Balon cu aer cald

E ca și cum ai intra într-un tablou de poveste, pictat de mâna unui visător. Simți cum se pierde pământul de sub picioarele tale, flăcări uriașe deasupra capului și îți iei zborul într-un balon colorat plutind încet spre zări albastre.

Trasee bicicletă

Trasee cu bicicleta

Te așteptăm la o aventură pe doua roți. Ai ocazia să petreci timp liber în natură, făcând mișcare în același timp și admirând peisajul montan superb. Îți recomandăm următorul traseu: https://www.bikemap.net/en/route/3415048-transalp-off-2016/

Slănină prăjită la foc de tabără

Purcel la proțap

Vă rugăm să citiți Termenii și condițiile de colaborare aici.