Vă punem la dispoziție un living primitor pentru activități comune, o bucătărie utilată și un spațiu generos de cazare pentru 32 de persoane în 8 camere, fiecare cu un pat matrimonial, pat extensibil și grup sanitar propriu. Puteți alege și una dintre căsuțele cochete, pregătite pentru a vă oferi o vacanță de neuitat! Sunt în curtea pensiunii Bucin, aranjate astfel încât să vă ofere confort, intimitate și o priveliște minunată. Fiecare căsuță este conectată la apă și canalizare.

Terasele au o priveliște superbă și coboară într-o curte mare cu heleșteie, plante de sezon, grătar și un ciubăr care vă invită la relaxare. Zona este ferită de vânt și beneficiază de razele soarelui pe întreaga durata a zilei.

Istoric

Pensiunea a fost construită în jurul anului 1900 pe fundație din piatră cioplită având ziduri de 60 cm lățime și folosind materialele și tehnica vremurilor.

În anul 2016 cabana a fost renovată și modernizată complet. În prezent beneficiază de încălzire centrală, apă potabilă, canalizare și energie electrică. Încalzirea se asigură cu ajutorul unei centrale pe lemne, iar curentul electric cu ajutorul panourilor solare.

Planuri de viitor

Pe lângă îmbunătățirile făcute periodic, în viitor vom amenaja o zonă de camping și case mobile, direct în curtea special amenajată, lângă padurea de brazi.

Vă rugăm să citiți Termenii și condițiile de colaborare aici.