Kikapcsolódás

A Bucsin Vendégház által nyújtott számos lehetőség mellett a környék is felejthetetlen élményeket kínál. Ajánljuk, hogy minnél több időt töltsön a szabadban! Részt vehetünk hegyi túrázáson, biciklitúrákon, lehet akár gombászni, erdei gyümölcsöket szedni, de a szafari túra az erdős dombokon, a légballonnal való repülés, az erdei airsoft, teambuilding, a középkori mulatságon való részvétel is mind a választható elfoglaltságok közé tartozik.

safari-tours

Safari Tours

Egyedi és felejthetetlen élményt nyújt, amikor oldtimer katonai teherautók hegyi útvonalakon visznek, és teljesen elveszíted az egyensúlyod. https://www.facebook.com/safaritours.ro/

airsoft

Airsoft

Ezzel a játékkal mindenképp szórakozni fogsz! Az airsoft egy olyam játék, amelyben a résztvevők csapatokba vannak felosztva, és műanyag golyókkal lövik az ellenség csapatát. A játék szabályai változhatnak,de a fair play alapjaira épül.

Balon cu aer cald

Hőlégballon

Olyan mintha egy álmodozó által festett meseképbe kerülnél! Érzed amint eltűnik a lábad alól a talaj, miközben a fejed fölött hatalmas lángok lobognak, és lassan a kék égbolt felé repülsz egy színes ballonban.

Trasee bicicletă

Bicikli útvonalak

Várunk a kétkerekes kalandra! Egyszerre van lehetőség időt tölteni a szabadban, mozgásban tartani a testet és csodálni a tájat. https://www.bikemap.net/en/route/3415048-transalp-off-2016/