Vendégeink rendelkezésére áll 8 szoba, amely 32 személy befogadására alkalmas, mindegyik saját fürdőszobával, egy dupla- és egy kihúzható ággyal rendelkezik, ugyanakkor egy nagyszabású nappali és egy teljesen felszerelt konyha is várja az érdeklődőket. Választhatnak egy barátságos nyaralót is, melyek készen állnak arra hogy felejthetetlen emléket biztosítsanak önnek! A nyaralok a Bucin vendégház udvarán vannak, ugy rendezve, hogy kényelmet, intimitást és csodálatos kilátást nyújtsanak. Minden ház vízhez és szennyvíz lefolyóhoz van csatlakoztatva.

A teraszaink nagyszerű kilátást nyújtanak a környékre, a virágokkal, tavacskával berendezett nagy udvarra, amely cseberrel csábítja a relaxálni és pihenni vágyókat. A vendégek rendelkezésére áll ugyanakkor az udvaron egy grillező is.

Történet

A vendégházat a korra jellemző építőanyagokból és építkezési tehnikával kőalapra építették 1900-ban, amelyet 60 cm széles fal vett körül.

A vendégház 2016-ban volt teljesen felújítva és modernizálva, jelenleg központi fűtésrendszerrel, szennyvízelvezetési rendszerrel, árammal és ivóvízzel rendelkezik. A fűtésrendszert fával fűtött kazán, míg az elektromos áramot napelemes panók biztosítják.

Jövőbeli tervek

A vendégházat folyamatosan fejlesztjük, a jövőben egy lakókocsi-kamping kialakítása a cél az erre speciálisan kialakított udvarban, a fenyőerdők közelségében.