În atenția oaspeților noștri

Dorința noastră este să vă oferim o experiență de neuitat la Cabana/Căsuțele Bucin stabilind următoarele reguli de care vă rugăm, în mod respectuos, să țineți cont!

  1. Rezervarea:

În cazul unei rezervări solicităm achitarea în avans a 50% din contravaloarea serviciilor solicitate. Restul de plată se face la sosire sau înainte prin virament bancar.

2. Sosire și plecare:

Cazarea se face începând cu ora 14:00 iar eliberarea camerelor se face până în ora 10:00 (la cererea clienților și în funcție de disponibilitate ora de check-out se poate prelungi).

3. Cazarea: 

Cazarea turiștilor se realizează urmând următorii pași:

  • Confruntăm rezervarea pe baza unui act de identitate.
  • Prezentăm cabana/casuța/camera.
  • Conform legislatiei în vigoare se completează și semnează atât fișa de anunțare sosire/plecare cât și notificarea privind protecția datelor.
  • Se încasează contravaloarea perioadei rezervate, se eliberează bonul fiscal.
  • După realizarea formalităților de check-in se predă cheia
  • Deoarece în cabană pot fi cazate mai multe familii, grupuri în cazul în care cabana nu a fost rezervată integral, vă rugăm să respectați ceilalți turiști cazați păstrând liniștea și curățenia în spațiile comune, să încuiați camerele pentru a evita situațiile neplăcute. Personalul cabanei NU ESTE RESPONSABIL în cazul dispariției bunurilor lăsate nesupravegheate!

4. Tarife:

Cazarea copiilor până la 4 ani se face gratuit dacă folosesc paturile existente. Pentru copii între 4 și 12 ani se percepe un tarif de 25 ron, iar pentru copii peste 12 ani se va percepe tariful normal.

5. Modalități de plată

Este acceptată plata numerar (RON), transfer bancar, vouchere de vacanță. Din motive tehnice și datorită localizării, infrastructura nu ne permite să oferim posibilitatea plății prin card la cabană.

6. Anularea rezervării:

Nu se vor aplica penalizări dacă anularea se face cu cel puțin 30 de zile înainte. Dacă anularea se face între 1 și 30 de zile înainte penalizarea reprezintă contravaloarea avansului.

7. Fumatul:

Fumatul este strict interzis în incinta cabanei, camerelor, căsuțelor!

8. Spațiul de parcare și autoturisme:

Unitatea beneficiază de parcare generoasă.

9. Animalele:

Regula generală este că nu permitem  cazarea în cabană, camere, căsuțe a persoanelor însoțitede animale. În cazuri excepționale și numai cu acordul conducerii cazarea cu animale se face achitând un tarif suplimentar în valoare de 20 de ron.

10. Vizitatori:

Puteți primi vizitatori între orele 08:00 – 22:00 fără costuri suplimentare, în cazul în care primiți oaspeți între 22:00 – 08:00 aceștia vor trebui să achite tariful de cazare persoană/noapte și să se înregistreze la recepție.

11. Confidențialitate:

Nu vom folosi niciodată datele cu caracter personal fără să avem acordul dumneavoastră.

12. Protecția Mediului:

Deoarece protecția mediului reprezintă o preocupare permanentă vă rugăm să ne anunțați dorința dumneavoastră de a schimba obiecte de lenjerie sau prosoape.

13. Responsabilități:

Clientul este răspunzător față de unitate pentru daunele provocate celorlalți clienți, personalului, clădirilor, echipamentelor.

14. Comportament:

Ne rezervăm dreptul de a refuza cazarea clienților în stare de ebrietate sau turbulenți care prin atitudinea lor aduc prejudiciu imaginii sau deranjează clienții.

15. Program de liniște:

Vă rugă respectuos sa respectați programul de liniște între orele 22:00 și 08:00.

16. Fidelizare:

Ne rezervăm dreptul de a acorda bonusuri în scopul fidelizării clienților noștri.

Vă rugăm să citiți Termenii și condițiile de colaborare aici.