În atenția oaspeților noștri

Pensiunea Bucin folosește energie produsă în mod independent și ecologic, prin panouri solare. Vă rugăm respectuos să ne sprijiniți în demersul de a gestiona economic energia, pentru a nu folosi mai mult decât se produce. Nu folosiți consumatori mari: uscătoare, fierbătoare apă, filtre cafea, boxe, sisteme audio mari, amplificatoare, etc. În cazul în care doriți să folosiți dispozitivele electrice mai sus menționate, va rugăm să vă adresați personalului, pentru a porni generatoarele de rezervă. În caz contrar, folosirea consumatorilor mari va duce la descărcarea bateriilor și întreruperea alimentării cu curent electric!
Vă mulțumim pentru înțelegere!

Pentru a avea o colaborare cât mai plăcută și a vă bucura de vacanța dvs la Pensiunea Bucin, atât dvs cât și ceilalți oaspeți cazați, vă rugăm să vă conformați condițiilor noastre:

1. În cazul unei rezervări, solicităm depunerea în avans a unei garanții de 40% din contravaloarea serviciilor solicitate, pentru a ne asigura de intenția dvs de a vă caza la pensiune. Restul plății pentru cazare se face la sosire, sau înainte prin virament bancar. Dacă doriți să beneficiați și de alte servicii oferite de noi, plata pentru acestea se face în avans/ la momentul comenzii.

2. Vă rugam respectați orele de sosire – check-in începând cu ora 14.00 și ora plecării – check-out pâna la ora 10.00, deoarece în momentul în care avem grupuri succesive în aceeași zi, avem nevoie de timp pentru curațenie și asigurarea serviciilor optime.

3. În conformitate cu legislația în vigoare, cazarea turiștilor se face pe baza actelor de identitate și prin completarea Fișei de anunțare a sosirii și plecării. Perioada de cazare se poate prelungi în limita disponibilității. Persoanele care nu prezintă actele de identitate sau nu completează fișa, nu pot fi cazate.

4. Pot fi cazate mai multe grupuri diferite în pensiune, în cazul în care nu toată pensiunea a fost rezervată, în limita locurilor disponibile.

5. Vă rugăm respectați ceilalți turiști cazați păstrând liniștea și curățenia în spațiile comune și încuiați camerele pentru a evita situațiile neplăcute. Personalul pensiunii nu este responsabil în cazul dispariției bunurilor de valoare lăsate nesupravegheate.

6. Din motive tehnice și datorită locației, nu putem oferi posibilitatea plății prin card la pensiune. Vă mulțumim pentru înțelegere și vă rugăm să stabiliți detaliile de plată în momentul rezervării.

Regulament intern

 • Fumatul este interzis în toată pensiunea. Se poate fuma doar în locurile special amenajate.
 • Vă rugăm să aruncați gunoiul în containere.
 • Vă rugăm să aveți grijă de toate obiectele din pensiune și să desemnați un responsabil pentru preluarea și predarea pensiunii
 • Vă rugăm nu hrăniți animalele și nu vă apropiați de ele decât cu acordul și sub supravegherea personalului.
 • Va rugam nu aruncati alimente, pietre si alte obiecte în lacul cu pești.
 • Colectați deșeurile când mergeți în excursii în zona înconjuratoare, să păstrăm natura curată
 • Copiii pot folosi balansoarul și se pot apropia de lac doar sub supravegherea atentă a unui adult. În caz de accident nu ne putem asuma răspunderea.
 • Vă rugăm să lăsați echipamentul de schi și snowboard în spațiul separat pentru depozitarea și uscarea clăparilor și a bocancilor.
 • Pensiunea se află într-o locație naturală liniștită, vă rugăm să evitați activitățile de noapte zgomotoase și muzica tare.
 • Activitatea copiilor trebuie permanent supravegheată de către adulții care îi însoțesc, unitatea nedispunând de personal responsabil de îngrijirea acestora.
 • Aveți la dispoziție cuptoare, ceaun și grătare cu tot echipamentul necesar, trebuie doar să vă aduceți cărbuni/lemne și bună dispoziție.
 • Bucurați-va de șederea la pensiune și reîncărcați-vă cu energie!

Vă rugăm de asemenea să ne comunicați sugestiile pentru îmbunătățirea serviciilor noastre, iar daca v-ați simțit bine la Pensiunea Bucin, vă rugăm să ne recomandați cunoștințelor și nu uitați să vă treceți în cartea de oaspeți!

Va mulțumim!

Vă rugăm să citiți Termenii și condițiile de colaborare aici.